DEPOLAMA VE PAKETLEME

Murat Kaya; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün konuğu oldu. Geyve'de başta Ayva olmak üzere, meyve depolama ve paketleme tesisleri yapılması konusunda projesi olan başkan Murat Kaya, Eğirdir'de tecrübesi olan Belediye Başkanı Veli Gök'ten depolama ve paketleme konularında bilgi aldı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, ilk olarak konuklarını Belediye makamında ağırladı. Murat Kaya ve Ali Oktar daha sonra Serpil Köyünde bulunan Serpil Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ait elma paketleme ve tasnifleme tesislerinde incelemelerde bulundu. Burada çalışır vaziyette bulunan elma tasnifleme işlemlerini yerinde gören Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve beraberindekiler tesisler hakkında yetkililerden geniş ve detaylı bilgiler aldı.
TESİSLERDE İNCELEME
Daha sonra Eğirdir Belediyesine ait Soğuk Hava ve Elma Paketleme tesislerinde incelemelerde bulunan heyete Eğirdir Belediyesi Şirket Müdürü Ömer Yılmaz detaylı bilgiler vererek elmanın bahçeden, soğuk hava deposuna, seçiminden, paketlenip satışına kadar olan serüvenini ve teknik bilgileri paylaştı. Kaya ve Oktar'ın bir sonraki durağı ise Gök Başer Soğuk Hava Tesisleri oldu. Murat Kaya ve beraberindekiler daha sonra Akpınar Köyünde bulunan Kartal Seyir Terasında verilen yemeğin ardından Eğirdir’den ayrıldı. Murat Kaya ve Ali Oktar, misafirperverliğinden ve yardımlarından dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Sakarya'dan ziyarete gelen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve beraberindeki heyete Eğirdir Elması ikramında bulunuldu.

BAŞARILAR DİLERİZ
Ziyaret sonunda Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; "Isparta ilimizin nadide ilçelerinden biri olan Eğirdir’imizin yeni seçilmiş kıymetli belediye başkanı Veli Gök beyefendiye ziyarette bulunduk. Tarımla geçinen her iki ilçe adına istişarelerde bulunduk. Eğirdir’e yeni bir kanla hizmet etme sevdasında bulunan kıymetli başkanımıza başarılar dilerim. Gerçekten böyle bir Belediye Başkanınız olduğu için çok şanslısınız. Bugün ki ziyaretimizde yanımızda bizlere eşlik eden Sakarya Büyükşehir belediyemizin çok kıymetli genel sekreter yardımcısı Ali Oktar başkanımıza ve fen işleri daire başkanımız Murat beye ve ekibine de ayrıca şükranlarımı sunarım. Geyve ilçemizde yapmayı planladığımız soğuk hava tasnif ve ürün satış merkezi ile alakalı projemizde değerlendirilmek üzere Veli Gök başkanımızın bilgisine başvurduk. Tekrar başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.