Muhtarlara teşekkür 

78 gün boyunca sosyal ve fiziksel mesafeyi maksimum korumaya gayret gösteren Sapanca halkına ve ihtiyaç duyulan noktada belediye ile birlikte çalışan muhtarlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Muhtarlarımızın bu konuda çok hassas olduklarına inanıyorum Böyle önemli süreçlerde mahalleye gelip gideni bildirmek muhtarlarımızın ana görevidir. Bu süreçte ciddi anlamda bize yardımcı olan muhtarlarımız oldu. Süreç bitmiş değil ve muhtarımızdan fedakârlıklarının devam etmesini bekliyoruz. Sizler devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesini görüyorsunuz. Katkı ve destekleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Sapanca’ya yakışan sosyal alanlar

3 bin m2 doğal taş ile örme istinat duvarı, 1200 metre yürüyüş yolu, 2 adet gölet ve 2 adet nostaljik köprü, şık aydınlatmalar, spor aletleri ve oturma alanları çok sayıda taflan, çınar ve alev ağaçlarının yer alacağı İstanbul Dere rekreasyon projesi ile ilgili sunum yapan Başkan Özen, “İlimizin misafirhanesi olarak kabul görülen Sapanca’ya yakışan sosyal alanların oluşturulması için projelerimize yön vermekteyiz. Hayata geçirmek için start verdiğimiz İstanbuldere Rekreasyon Projesini belediyemizin kendi imkânlarıyla ile yapmaktayız” şeklinde konuştu ve şöyle devam etti.

Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Yanık ve Kurtköy köprüleri arasında kalan 3 bin 300 metrelik bölümü kapsayan yol genişletme çalışmamız devam etmektedir. Ekiplerimiz hafta sonu, hafta içi gözetmeksizin çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor. Şuan 8 metre olan yol genişliği çalışmalarımız tamamlandığında 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeride ve 20 metreye çıkmış olacak” şeklinde konuştu.

Muhtarlardan gelen her talebin takipçisi

Muhtarların tek tek taleplerini ve önerilerini dinleyen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, konularla ilgili yapılması gereken talimatları anında daire müdürlerine iletti ve muhtarlardan gelen her talebin takipçisi olduğunu dile getirdi. Toplantı sonunda muhtarlar için hazırlanan maske ve dezenfektandan oluşan çantalar muhtarlara takdim edildi ve toplu fotoğraf alındı.