Toplantıya Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve yönetimi, Sapanca Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Arkan, Mubin Yeni, SASKİ Şube Müdürü Bilal Habeş Çomaklı, SGK Müdürü Semiha Kocabey, Camicedit Mahalle Muhtarı Barış Yıldız, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda mahalle muhtarı ve vatandaşların mahalleleriyle ilgili sorunları ve talepleri görüşüldü. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; halk toplantılarının vatandaşların sorunları ve taleplerinin mahalle sakinleriyle görüşülerek ve yerinde incelenerek tespit etmek için yapıldığını ve gelen sorun ve sıkıntıların çözülmesi için de gerekli takibin yapılacağını belirtti.

Sapanca için gece gündüz demeden çalışmaya devam

Başkan Özen, “Bizler göreve başladığımızda, ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorduk. Sapanca’ya yapacağımız çalışmalarda halka hizmeti Hakka hizmet olarak görev edindik. Bu toplantıları yapmamızın amacı yaptığımız çalışmaların hesabını sizlere vermektir. Belediye olarak ilçemizin gelişip kalkınabilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İmkânlar ölçüsünde ilçemize hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız sizlere ve Sapanca’ya hizmet ederek ilçemizi hak ettiği en güzel yere getirmektir. Bizler projelerimizi sizler için hazırlıyoruz ve gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle ekibimizle birlikte çalışarak güzel bir Sapanca için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Camicedit Mahallesi’nin yeni görünümü çok yakışacak

Başkan Özen, Camicedit mahallesine bağlı Temren Sokak, Kadı Sokak ve Kemer Caddesi’nde yapılacak olan yeni düzenlemeler hakkında da bilgi verdi. Proje hallerini görsel sunum olarak gösteren Başkan Özen, “Çalışmalar sırasında bu üç noktada; asfalt, bordür, granit bordür kaldırım, engelli erişimine uygun klavuz yol, modern led aydınlatma direkleri, bina dış cephe iyileştirmeleri, yağmur suyu hattı, sıfır atık geri dönüşüm kutuları, şık çöp kutuları gibi çalışmalarla daha estetik görünüme kavuşturulacak. 2021 yılı sonun kadar bu projemizi inşallah tamamlamış olacağız. İnanıyorum ki bu şık görünüm Camicedit Mahallemize çok yakışacak” dedi.

Geri dönüşüm kutularının arttırılması

Mahalle sakinleri tarafından Belediye başkanına birçok soru ve öneri geldi. Toplantının en anlamlı talebi Camicedit Mahallesi’nin minik sakini Rukiye Elif Tamer’den geldi Tamer, “Başkan amca, biz sıfır atığı çok önemsiyoruz ve asla geri dönüşüme gidecek atıkları çöp konteynırlarına atmıyoruz. Bizim mahallemiz ve tüm ilçe genelinde geri dönüşüm kutularının arttırılmasını istiyorum” dedi. Başkan Özen, Rukiye Elif Tamer’e bu hassasiyetinden dolayı teşekkür etti ve ilgili müdürlüğe talebin ivedilikle yerine getirilmesi talimatını verdi.

Toplantıya katılan vatandaşların tüm sorularını cevaplayan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, mahalle sakinlerinin programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.