Belediyecilik vizyon ve proje geliştirme sanatıdır

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile bir araya gelerek 2020 yılı içindeki performans çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Özen, 2020 yılı içerisinde yapılacak çalışmaları ve projeleri de masaya yatırdı ve “Belediyecilik vizyon ve proje geliştirme sanatıdır. Bu dönemde Sapanca için siz değerli başkan yardımcılarım, daire müdürlerim tüm personelimizle canla başla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Halkımız için hizmete devam

Daire müdürlerini tek tek dinleyerek 2020 yılı içerisindeki çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Özen “Her durumda ve her şartta ilçemize hizmet etmek en temel görevimiz. Salgının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren belediyemizin tüm imkânlarıyla vatandaşlarımızın yanında olduk. Bu konuda gerekli tüm önlemleri aldık. Görevlerini üstün çaba harcayarak, fazlasıyla yerine getiren tüm meslek gruplarına da minnet duygularımızı iletiyoruz. Aynı zamanda temizlik, zabıta, park bahçeler ekiplerimiz başta olmak üzere sahada olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde olsak dahi çalışma hızımızı asla kesmedik, projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Unutmayalım ki halkımız bizden hizmet bekliyor, halkımız için hizmete devam” dedi.

Belediye ailesinin bir ferdiydim

Göreve yeni atanan ve daire müdürleri toplantısına ilk olarak katılan Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, toplantıda kısa bir sunum yaptı ve “Meclis üyesi olarak Belediye ailesinin bir ferdiydim. Artık Başkan Yardımcılığı görevimle icraa ekibinde bir fiil olmaktan mutluyum. İnşallah siz değerli ekip arkadaşlarımla, tüm belediye personelimizle başarılı projelerle ve hizmete devam edeceğiz” şeklimde konuştu.