Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşla bir araya gelerek istişare eden Başkan Özen, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıyor. İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bol bereketli kazançlar dileyen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek taleplerini dinliyor.

Esnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum

Ziyaretlerde genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Özen, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Zaman zaman düzenlediğimiz halk toplantılarının yanında, yaptığımız bu ziyaretlerimizde de esnafımızın, halkımızın taleplerini dinliyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Bölgemize daha fazla yatırımcı çekme, mevcut yatırımcıların ve esnafın sorunları noktasında görüşlerini alıyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Sapanca için çalışıyoruz. Kovid-19 süreciyle zorluklar yaşadık ancak kontrollü dönemle birlikte sosyal ve ticari hayat yeniden canlandı. Dikkatli olmaya devam ediyoruz. Tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum. Ayrıca bizleri güler yüzüyle karşılayan esnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Başkan Özen’i, güler yüzle karşılayan ilçe esnafı yapılan ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını, birlikte sohbet ve istişare etmenin hem Sapanca’ya hem de esnaf adına faydalı olduğunu dile getirdi.