Belediye olarak her türlü desteğe hazırız
Sakarya İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Aydın Kutlu, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette belediye çalışmalarına ilişkin Albay Aydın Kutlu’ya bilgiler veren Başkan Özen, Sapanca’nın geleceğine ilişkin projelerini anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özen, gösterdiği nezaket ziyaretinden dolayı Sakarya İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Aydın Kutlu’ya teşekkür ederek, “Komutanımıza çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Sakarya ve ilçeleri için yararlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Bu konuda biz de belediye olarak her türlü desteğe hazırız” dedi.

Ziyaretçileri arasında olan, Kamu-Sen'e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, yerel yönetimlere ellerinden gelen her türlü desteği hazır olduklarını dile getirip Sapanca Belediyesinde çalışan memurlarla ilgili görüşmede bulundu.

Sendikalar, dernekler önemli
Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, genel başkanın ve yönetiminin nazik ziyaretinden dolayı memnun kaldığını, sendikaların, derneklerin yerel ve genelde demokrasinin gelişmesi açısından önemli olduğunu dile getirdi. Genel Başkan Yorulmaz Başkan Özen’in misafir perverliğinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.