Belediye Başkanı İshak Sarı ve Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan, Kara Yolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak ile bir araya gelerek, İlçe genelinde Karayolları tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar konusunda görüş alış verişinde bulundular.

İlçe geneli ulaşım hatlarının ve merkezdeki çevre yollarının ihtiyacı olan gerekli çalışmalar konusunda Kara Yolları Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürü Turgay Çolak ile bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı İshak Sarı, ziyaret ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Sarı; “İlçemiz sınırları içerisinde, Karayolları tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirmek ve bu çalışmalarla birlikte çıkabilecek problemleri bertaraf etmek maksadıyla Kara Yolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak ile bir araya geldik. Çevre yollarımız ile birlikte İlçemize ulaşım yollarının yapımı ve bu yolların yapımının ilçemizdeki trafik sorununun çözümü açısından büyük önem arz ettiğini Sayın Çolak’a bildirdik. Birlikte yapacağımız programlı çalışmalarla ulaşım konusunda hiçbir sorunumuzun kalmayacağı kanaatindeyim. Yapılacak tüm çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kara Yolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, Belediye Başkanı İshak Sarı ve Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.