Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 ay aranın ardından olağanüstü toplandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Sosyal Gelişim Merkezi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce başkanlığında sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen meclis toplantısında 61 gündem maddesi görüşülecek.

Açılış ve yoklama sonrası bir konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, koronavirüs ile mücadele sürecinde il genelinde yapılan çalışmalar ile ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi. 

BAŞKAN YÜCE'DEN ERGÜN ATALAY'A TEŞEKKÜR
2 gün önce açılışı yapılan Sakarya Millet Bahçesi'nin yapımında TÜRK-İŞ'in Sakaryalı Genel Başkanı Ergün Atalay'a teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, "Millet Bahçemizin açılacağı haberini Perşembe günü saat 10.00'da aldık. Şehrimizin üst bürokratlarıyla Millet Bahçesini kurdele keserek açtık. Millet Bahçemizin büyük bir bölümü tamamlandı, halen eksik olan yerler var ve çalışmalar devam ediyor. Millet Bahçesi'nin yapımında bu işi Cumhurbaşkanımıza helikopterde aktaran Türk-İş Genel Başkanımız Ergün Atalay'a şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.