HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Başkan Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda engelli ailelere ve yaşlılara kaplıca müjdesi verdi.

"HİÇBİR ENGELLİ VE YAŞLI 'BEN KAPLICAYA GİTMEDİM' DEMEYECEK"
Hayata geçirecekleri yeni proje kapsamında Taraklı'da 62 kaplıca dairesi alacaklarını açıklayan Başkan Ekrem Yüce, "Sakarya'mızda hiçbir engelli ve yaşlı 'Ben kaplıcaya gitmedim' demeyecek" ifadelerini kullanarak her hafta otobüslerle engelli aileleri ve yaşlıları kaplıcaya göndereceklerini ifade etti. Başkan Ekrem Yüce bütün engelli ve yaşlıları Taraklı kaplıcalarına taşımak üzere projenin son aşamasına geldiğini de sözlerine ekledi.

"PROJEMİZ SON AŞAMASINA GELDİ"
Başkan Ekrem Yüce, "Bir projemiz daha var. Şuanda son aşamasına geldi. Bizim kaplıcalarımız var, Kuzuluk ve Taraklı kaplıcaları... Taraklı'da müsait bir yer bulduğumuz için oradan tam 62 tane daire alıyoruz. En uygun şartlarda alıyoruz. Buraya biz her hafta engelli ailelerimizi ve yaşlılarımızı birer otobüs göndereceğiz. Gidecekler orada kamp kuracaklar ve gelecekler. Bir otobüs gelecek, diğer otobüs gidecek. Yani 3 günde bir otobüs kaldıracağız. Sakarya'mızda hiçbir engelli, hiçbir mağdur, hiçbir yaşlı 'Ben kaplıyaca gitmedim' demeyecek, bütün engelli ve yaşlılarımızı Taraklı Kaplıcalarına taşımak üzere projemiz son aşamasına geldi." diye konuştu.