Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Geyve İlçe Kongresi’ne katıldı. Geyve Nehir Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmada AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, teşkilat mensupları, STK temsilcileri ve davetliler yer aldı. AK Parti Geyve 7. Olağan Kongresi’nin ardından Abdullah Özdemir yeniden ilçe başkanı seçildi.

Daha güçlü bir şekilde yola devam
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve Geyve Belediye Başkanımız Murat Kaya’nın destekleri için teşekkür ediyorum. Kongre sürecinde 2'nci defa görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bu görevi bir vazife şuurunda halka hizmet hakka hizmet olarak görerek devam edeceğimi belirtiyor, 2023 seçimlerine daha dinamik bir kadroyla çalışacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

Başkan Yüce’ye destek teşekkürü
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Geçen sene Mart ayından bu yana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemizde ciddi hizmetler oldu. Daha önceleri restorasyonlar, sosyal tesisler, doğalgaz, kanalizasyon, kamu binaları derken hamdolsun bu ilçenin bir eksiği kalmamıştı rötuşları vardı. Bu rötuşları Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce sayesinde tek tek gerçekleştiriyoruz. Alifuatpaşa yüksekokul projemiz vardı bir türlü başlayamıyorduk. Bu proje Ali Fuat Paşa’ya bin tane daha öğrencinin gelmesi demektir. Ali Fuat Paşa'nın hem ticareti hem aktif hayatını geliştiririz diye düşünüyorduk. Başkanımız Ekrem Yüce bizi kırmadı ve çok şükür hemen 1 milyon lira ödenek çıkartarak Yüksekokul inşaatımızı başlattı. Kendisine Geyve adına teşekkür ediyorum” dedi.

Her ilçemizi ilmik ilmik dokuyoruz
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Sakaryamızın hiçbir ilçesini ayırmıyoruz. Her ilçemizi ilmik ilmik dokuyoruz. Monna Rosa’nın müellifi, şairi Sezai Karakoç abimizin adına yaklaşık 200 dekarlık, içerisinde sosyal tesis olan bir gül bahçesi yapım projesini de programa aldık. Gelen tüm talepleri bir yük olarak değerlendirmeyip hizmet olarak aktarmak bizim görevimizdir” diye belirtti.

Geyve izzetin, bereketin, şerefin ve direnişin merkezidir
Necip Fazıl Kısakürek’ten Sakarya Türküsü şiirini okuyan Başkan Yüce, “Geyve izzetin, bereketin, şerefin ve direnişin merkezidir. Köprümüz Yıldırım Bayezid tarafından yapılmıştır. Yavuz Sultan Selim, Mısır seferine giderken bu köprüden geçmiştir. Taraklı ’da konaklayarak Kurşunlu Camii’ni yaptırmıştır. Geyve tarihtir, İpekyolu’nun merkezidir, bereketin temsilidir ve bereketin başkentidir. İstanbul’u ve Ankara’yı meyvesiyle sebzesiyle besleyen tarım merkezidir Geyve. Türkiye’de ayva ihracatında en büyük paya sahip ülke Türkiye’dir. Geyve ise Türkiye’deki en büyük ayva üretim merkezidir” dedi.

Ülkemizin güneşi AK Parti’dir
Başkan Yüce, “Sakarya inşallah ayağa kalkmıştır, 20 yıl önce ülkemize bir güneş doğmuştur ve o güneş bütün dünyaya ışık saçmıştır. O güneşin başında da hepimizin baş tacı, gönül insanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan vardır. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hem ülkemize hem şehrimize hem de dünyaya ışık saçmaktayız. Bu münasebetle bu duyguları sağlayan, bize ve insanlığa bu gururu yaşatan Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Allah uzun ömür versin. Biz bu ışıkla, bu güçle şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Bu hizmet ve gayretle Geyve 7. Olağan Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hayırlı olsun
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Bu günlerde bayram günleri yaşıyoruz. Partimiz adına bugün yedincisini gerçekleştirdiğimiz Geyve Olağan İlçe Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizler dava adamlarıyız, bizler fedakârlık yapan insanlarız, bizim gecemiz gündüzümüz olmaz, yağmur çamur demez çalışırız onun için ben bu davada bugüne kadar hizmet eden siz değerli büyüklerime, dava arkadaşlarımı cani gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah Cumhurbaşkanımız, liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.