İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ve kurum yöneticilerinin eşlik ettiği ziyarette maske ihtiyacının karşılandığı seri üretim ve kesim atölyelerini yerinde inceledi.

Baskan Yüce, koronavirüs salgınının ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren İl Milli Eğitim Müdürlüğünün meslek liseleri ve halk eğitim merkezleri aracılığıyla başlattığı maske üretimlerini Sakarya halkının büyük bir gururla takip ettiğini belirtti.

Eğitim camiasının İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un liderliğinde bu süreçte Sakarya'nın en önemli ihtiyacı olan maske üretimini başarıyla yerine getirmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce gece gündüz demeden fedakârca görev üstlenen eğitim camiasına, öğretmenlerimize, usta üreticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi'ndeki üretim atölyelerini tek tek gezen Başkan Yüce Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerinin de maske üretim atölyesi kuracaklarını belirterek bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve halk eğitim merkezlerinin tecrübelerinden istifade etmek istediklerini dile getirdi.

Yaşadığımız zorlu süreçte meslek liselerinin ve halk eğitim merkezlerinin öneminin bir kez daha anlaşıldığına dikkat çeken Başkan Yüce takdire şayen bu çalışmalara Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Milli ve Manevi Değerler ile teknolojik gelişmeler hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş eğitim-öğretim faaliyetlerinde her zaman yanlarında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye ziyaretinden ve verdiği desteklerden dolayı eğitim camiası adına teşekkür etti.