Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın daveti üzerine doğasıyla doyumsuz bir manzara sunan Doğançay Şelalesi'ni gezdi. 

Vali Kaldırım ve Başkan Ekrem Yüce, burada kamp yapan gençlerle sohbet ederken, Başkan Ekrem Yüce şelalenin buz gibi sularının altına girerek yüzdü. Keyifli geçen gezinin ardından Vali Kaldırım ve Başkan Yüce, Doğançay Mahallesi'nde köylülerle buluşup sohbet etti.

Yapılan geziyi sosyal medyada paylaşan Vali Kaldırım, Başkan Ekrem Yüce ile birlikte şelalenin iniş yolunu yapacaklarını belirtirken, ayrıca Geyve Belediyesi ile birlikte bölgeye kamp alanları, trekking ve tırmanış parkurları, doğa ve macera etkinliklerini içeren Vadi Master planı yapacaklarını açıkladı.

Vali Kaldırım, "Doğa harikası Doğançay Şelalesini gezdik. Alana bağlanan yolu kıymetli başkanım @ekremyuce, şelale iniş yolunu biz yapacağız... Buraya ayrıca Geyve belediyemiz ile kamp alanları, trekking ve tırmanış parkurları, doğa ve macera etkinliklerini içeren Vadi Master planı yapacağız." ifadelerine yer verdi.