Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekilleri, il başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile parti mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programda AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer de yer aldı. Başkan Ekrem Yüce, toplantının ardından değerlendirmelerini paylaştı.

19'UNCU YIL
Başkan Yüce, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 139. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na İl Başkanımız, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanımız ile birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız gündeme ilişkin verdiği çok net mesajların yanı sıra AK Partimizin 19’uncu yılında ülkemizi nereden nereye getirdiğine dikkat çekti. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi AK Parti ile ülkemiz demokrasiden sağlığa, eğitimden adalete, güvenlikten ekonomi, ticaret, üretime kadar her alanda şaha kalktı. İnşallah kutlu yolcuğumuzda milletimizin desteği ile hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM
Dünyayı etkisi altına alan salgın sürecinde dahi yatırım ve hizmetlerin devam ettiği bir Türkiye ve Sakarya olduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “19 yıllık süreçte sadece milletimize hizmetkâr olmanın derdini taşıdık. Üstlendiğimiz her görevin en iyisini yapmanın gayretini gösterdik. Rabbimize hamdolsun. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği, milletimizin desteği ile hizmet sancağını daha da yukarılara çıkarmaya, kalkınma hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.