Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videokonferans aracılığıyla gerçekleştirdiği bayramlaşma programına katıldı. AK Parti İl Teşkilatı’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, kadın ve gençlik kolu başkanları, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı bayramlaşmada Başkan Ekrem Yüce, AK Parti ailesinin bayramını tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 81 il teşkilatına yönelik yaptığı konuşmayı takip eden Başkan Yüce, Kurban Bayramı’nın tüm islam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Sakarya’ya selamları var

Videokonferans aracılığıyla gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Mevla’m nice bayramları sağlık, sıhhat, birlik ve beraberlik içinde kutlamayı nasip etsin. AK Parti ailesinin her bir ferdinin bayramını tebrik ediyorum. Bugün de il teşkilatımızda Cumhurbaşkanımızın videokonferans aracılığıyla katıldığı bayramlaşma programına katıldık, Sakarya’mıza, hemşerilerimize çok selamları var” dedi.

Millete hizmet bayramımızdır

Başkan Ekrem Yüce, “Sayın Cumhurbaşkanımız davamızı ayakta tutma ve daha ileriye taşıma noktasında önemli mesajlar verdi. 18 yıllık süreçte nice mücadeleler verildiğini ifade etti. Hasbi niyet ile attığımız her adımda hemşehrilerimizin duasını almak, en iyi hizmeti sunmak üzere bir yolcuktayız. Her bayram gibi millete hizmet de bizim için bayramdır. Rabbim hep birlikte nice bayramlara bizleri ulaştırsın. Milletimizi ve memleketimizi korusun” diye konuştu.