Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken’in eşlik ettiği ziyarette ev sahipliğini YU Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan yaptı.

Heyettekiler Mekki Özkan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vizyon projeleri tek tek hayata geçirdiklerini belirten Başkan Alemdar; Serdivan’a değer katacak, yaşam kalitesini yükseltecek hizmetleri birlikte kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

ŞEHRE YENİ BİR SOLUK
Cadde 54’ün şehre yeni bir soluk getireceğini ifade eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; “AK Parti İl Başkanımız Sayın Yunus Tever ile yeni hizmete girecek olan Cadde54 AVM'yi ziyaret ettik. Şehrimizin ticari hayatına yeni bir soluk ve hareket getirecek olan Cadde54 Sakarya'mıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

SAKARYA'MIZA VE SERDİVAN'IMIZA HAYIRLI OLSUN
Hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever; “Şehrimizin ticari hayatına önemli katkılar sunacak olan Cadde 54 alışveriş ve yaşam merkezine Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ile birlikte ziyarette bulunarak incelemelerde bulunduk. YU Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan’dan sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Bu vesileyle kapılarını hemşehrilerimize açan tüm işletme sahiplerine hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum. Sakarya’mıza ve Serdivan ilçemize hayırlı olsun.” dedi

Dükkanları tek tek gezen ve esnafla bir araya gelen başkanlar vatandaşlarla da sohbet etti.