Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (SASKİ) 2022-2026 Stratejik Planı için anket çalışması başlattıklarını duyurdu. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile vatandaş görüşlerine çok önem verdiklerinin altını çizen Başkan Yüce, SASKİ’nin 5 yıllık yolculuğunu vatandaşların katılımıyla belirleyecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Yüce, ankete SASKİ’nin kurumsal internet sayfası (www.sakarya-saski.gov.tr) üzerinden ulaşılabileceğini ekleyip, tüm vatandaşları ankete katılmaya davet etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve hizmetlerinde vatandaşların görüşlerinin önemine işaret eden Başkan Ekrem Yüce, katılımcı belediyecilik anlayışını yaygınlaştıracak adımları atmaya devam edeceklerini belirtti. Yüce, “Çalışmalarımızda vatandaşlarımızın görüşlerini almak, beklentileri değerlendirmek, ihtiyaçları tespit etmek için her zaman sahadayız. Hizmetlerimizi hayata geçirirken tüm parametreleri masamızın üzerinde tutuyoruz. Bilimsel verileri baz alarak, avantaj ve dezavantajları değerlendiriyoruz. Burada vatandaşlarımızın görüşleri de önemli bir yerde duruyor. İnşallah SASKİ’nin stratejik plan çalışmalarıyla da vatandaşlarımızdan gelen farklı görüş, öneri, talep ve istekler de bizim için önemli olacak.” dedi.

SASKİ’nin 2022-2026 yıllarını kapsayan 5 yıllık stratejik planı için başlatılan anket çalışmasına katılmaya tüm vatandaşları davet eden Yüce, “Şehrimiz altyapısını güçlendirmek, hemşehrilerimizin musluklarına en temiz suyu ulaştırmak, doğaya atık karışımının önüne geçmek, suyun cazibesiyle enerji üretmek, alternatif su kaynakları oluşturmak, enerji üretimi için yeni adımlar atmak gibi pek çok çalışmayı hayata geçiriyoruz. 2022-2026 yılları için de vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarını alacağımız anket çalışmasını çok önemsiyoruz. Hep birlikte SASKİ’nin 5 yıllık yolculuğunda ufuk çizgisini belirleyelim.” diye konuştu.