SAPANCA HİZMETLERİ ALMAYA DEVAM EDECEK
Bayraktar, ziyaret ettiği Başkan Özen’den belediyenin hizmetleri hakkında bilgi alarak görüş alış-verişinde bulundu. 22 ve 23. Dönem İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, yaptığı açıklama da “Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. AK Belediyeciliğe örnek olmaya çalışıyor. İnşallah Sapanca hizmetleri almaya devam edecek ve her geçen gün daha güzel bir kent haline gelecektir. Başkanımız ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

OMUZ OMUZA DAHA GÜZEL BİR SAPANCA İÇİN 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçenin hak ettiği hizmetleri elde etmesi adına yoğun bir gayret ortaya koyduklarını ifade etti. Başkan Özen, “Göreve gelmeden önce halkımıza sözler verdik. İlçemizin gelişmesi kalkınması, insanlarımızın daha güzel bir Sapanca’da yaşaması için çalışacağımızı taahhüt ettik. Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımız için ilçemizin gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerde, Hükümetimizin, Bakanlarımızın, Bölge Milletvekillerimizin önemli destekleri var. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da omuz omuza daha güzel bir Sapanca inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Özen, AK Parti 22 ve 23. Dönem İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar’ın nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Gerçekleşen ziyaretin sonunda Bayraktar’a şilt takdim etti.