Ziyarette Kan vermenin önemine değinildi. Sakarya ilimizde Kan vermenin önemini daha iyi anlatmak amacıyla bizlerde bu gibi programlarda önceki yıllarda olduğu gibi Büyük Birlik ailesi olarak bire bir bulunmak istediğimizi belirttik. İslâm dini, sıhhati korumayı ve bedenin selametini emretmektedir. Hastaya kan vermek, insani vazifedir. Unutmayalım ki; “Hayatı korumak, kan vermekle olur”

Bu arada günümüzün büyük sıkıntısı Corona virüsü ile ilgili görüşüp nasıl faydalı olacağımız konusunda istişarede bulunduk. Hastalık hızlı yayılmakta olup, henüz kesin bir tedavisi yada aşısı bulunmamaktadır. Her hangi bir hastalıktan iyileşmiş kişilerin kanından elde edilen Plazmalar yarın hayat kurtarabilir. Bu nedenle hep birlikte hastalığı yenen kişilerden immün plazma bağışçısı olmalarını rica ediyoruz.

Sakarya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Ali Suveren Büyük Birlik Partisi Yetkililerine önceki yıllarda Kan Bağışlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettikten sonra; Birlik ve Beraberlik içerisinde öncelikle yaşadığımız şehirde, ondan sonrada tüm Türkiye’de immün plazma bağışçısı olunması için hep birlikte sesimizi yükseltmenin önemli olduğuna değindi.