Öğrencisinin tüm Türkiye'ye malolan başarısını yarışma öncesinde ve sonrasında kamuoyuyla paylaşan basın kuruluşlarına ve İl Millî Eğitim Basın Sorumlusu Yalçın Akaltın'a sosyal medya hesaplarından özel teşekkür eden okul müdürü Mustafa Bulut; 'Başarılar Mutluluklar paylaşılarak büyür' ifadelerini kullandı.

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu müdürü Mustafa Bulut'un mesajları şöyle:

BASINIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR

Okulumuz Adapazarı AİHL Fen Ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencimiz (evladımız) Beytullah Bilgiç'in TRT deki Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'na katılmasıyla ilgili haberlere sayfalarında yer veren tüm basın kuruluşlarımıza çok teşekkür ederiz. "Başarılar Mutluluklar paylaşılarak büyür"

TEŞEKKÜRLER YALÇIN HOCAM

Her zaman tüm faaliyetlerimizde olduğu gibi, Okulumuz Adapazarı AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencimiz (evladımız) Beytullah Bilgiç'in TRT deki Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'na katılmasıyla ve birinciliği ile ilgili haberleri, basın kuruluşlarımıza  hızlı ve de etkili bir şekilde servisinden dolayı Sayın Yalçın Akaltın Hocamıza çok teşekkür ederiz. "Başarılar Mutluluklar paylaşılarak büyür"