Hendek’te geçen yıl görkemli bir açılışla hizmete giren Vanillia Restaurant lezzetli ürünleri, kalitesi, güler yüzlü çalışanları ve mutfağındaki lezzet ustalarıyla kısa sürede büyük mesafe aldı. Et yemekleri ve kebap çeşitleriyle ünlenen, tatlılarıyla gönüllerde taht kuran Vanillia Restaurant’ın sahipleri Emin Yelken ile İlyas Demirci kaliteden asla taviz vermediklerini belirtti.

Mutfak ekibinin ustalardan oluştuğunu anımsatan Emin Yelken, “Ustalarımıza günlük ve kaliteli ürünler, yöresel lezzetler ve tabi ki kullandıkları eti özel olarak tedarik ederek teslim ediyoruz. Gerisini şeflerimiz yapıyor ve ortaya tadına doyulmaz lezzetler çıkıyor” dedi. Yapılan işin ekip işi olduğunu belirten İlyas Demirci ise, “Zaman zaman ‘bu lezzetleri nasıl elde ediyorsunuz’ sorusunu soruyorlar. Bizim sırrımız yok. Kaliteli ürünlerimizi şeflerimize teslim ediyoruz. Onlar hazırladığı bütün ürünlere sevgisini katıyor. Bu işin sırrı sevgiden geçiyor. Özenden geçiyor” diye konuştu.

Koronavirüs nedeniyle paket servise ağırlık veren Vanillia Restaurant’ın bir başka özelliği ise odun fırınında hazırladığı pide ve lahmacunlarda da iddialı olması...