Başkan Kılıçaslan'ın işte o açıklaması;

"Değerli Hemşehrilerimiz,
Bütün dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde de zor günler yaşamamıza sebep olan Korona Virüs, sosyal yardımlaşmanın önemini hepimize bir kez daha hatırlattı. Virüs ile mücadelede hem devletimiz hem de özel sektör ve sivil toplum kuruluşları, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli  uzatarak, sıkıntıları bir nebze dindirebilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir. 
Biz de İyi Parti Sakarya İl Başkanlığı olarak, herhangi bir belediye veya kuruluştan yardım talep etmeden sadece teşkilat mensuplarımızın katkılarıyla oluşturduğumuz kampanya sayesinde ilk etapta 1000 ailemize gıda kolisi ulaştırdık. İl ve İlçe teşkilatlarımızda görevli yöneticilerimiz ve üyelerimiz, yaptıkları bu yardımlarla milli dayanışmaya katkı sağlamış ve toplumdaki yardımlaşma kültürüne örnek olacak bir tavır sergilemişlerdir.
Önümüzdeki günlerde ekonomik açıdan çok daha sıkıntılı günler yaşayacağımızı da hesaba katarak, bu yardımlaşma kültürünün çoğalarak artmasını, kimsenin komşusu aç iken tok yatmaması gerektiğini ve bu olağanüstü günlerin siyasete alet edilmeden birlik ve beraberlik içinde atlatılmasının en büyük arzumuz olduğunu değerli kamuoyuna bir kez daha hatırlatır, yüce Allah'tan bizleri sağlık ve refah içinde yaşayabileceğimiz günlere ulaştırmasını niyaz ederiz. Saygılarımla... "