Karapürçek Belediyeye  meclis salonunda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında dört  gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Belediye hizmet binasında Covid-19 tedbirlerine dikkat ederek önlemleri arttırdıklarını belirten Karapürçek  Belediye Başkanı Orhan Yıldırım  “Covid-19 da kritik dönemlerden geçmekteyiz. Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalardan memnunuz. Belirlenen kurallara hep birlikte uymalıyız” açıklamasında bulundu.      

Karapürçek  Belediyesi Ekim Ayı Meclisinin ikinci oturumu  Gündem maddeleri arasında yer alan ve bir önceki oturumda Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülen 2021 yılı bütçesi 12. Milyon TL olarak karara bağlandı. 

‘HAYIRLI OLSUN’ 

Toplantıda konuşan Başkan  Orhan Yıldırm , “2021 yılı bütçesinin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Karapürçek’ilçemize kalıcı hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz şunu biletmek istiyorum şu ana kadar yapılan tüm hizmetler  Ak parti meclis üyelerimiz beraber ve ilçe halkımızla ele le vererek başardık başarıyoruz  en yakın zamanda polis teşkilatımızın inşaattın temeli atılacak tabiki  ekip işidir dedi.