FARKLI SUNUM

Korucuk’ta bulunan bir markette çalışan Hatice Kübra et almaya gelen müşterilerini samimiyetiyle karşılayarak et reyonundaki farklı sunumuyla iştahları kabartıyor. İşini severek yapan, müşterilerinin sevgisini kazanan Hatice Kübra mesleğinde kendini daha da geliştirerek Türkiye’de sayılı bayan kasaplardan biri olarak anılmayı hedefliyor. Etlerle adeta resim yapan ve kasaplığı sanata çeviren etlerin picassosu kadınların elinden kurtulamayacak bir iş daha olduğunu kanıtlıyor.

ÖNCE ŞAŞIRIYORLAR

Kadınların istedikleri zaman her şeyi yapabildiklerini belirten Terzioğlu, et ürünleriyle iç içe olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Çalışan kasap bir kadını gören müşteriler önce şaşırsa da daha sonra kendilerine verilen hizmetten memnun olunca alışmaya başlıyorlar diyen Terzioğlu, şu ifadelere yer verdi, “Zevkle yaptığım için müşterilerimiz de memnun. Beni görünce şaşırıyorlar ama kadınlar her şeyi yapabilir. Müşteriler beni benimsedi. Burada çalışarak en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyorum.”

YETER Kİ İSTESİNLER

Çalıştığı bölümde hijyene çok önem verdiğini ifade eden Terzioğlu, “Kadınlar olarak temizliğe çok önem veririz. Bu da işime çok yansıyor. Herkes memnun. Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir. Kadınlar her yerde olmalılar. Özel harekatta görev yapan kadınlarımız da var, belediye şoförlüğü yapan kadınlarımız da var. Kadınlar isterlerse her şeyi yaparlar. Yeter ki istesinler” ifadelerini kullandı.