BİZİM SAKARYA
YAVUZ'DAN TANK HESABI

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, hafta sonunda Bolu'da yaptığı konuşmada Tank Palet Fabrikası'nın devrini '' Kocaali ve Karasu'nun tüm fındığı toplasak ve gemiyle Almanya'ya göndersek bir tane tank alamıyoruz. Tank o demek'' sözleriyle savundu.

YENİSAKARYA
CORONAVİRÜS'E KARŞI TÜRK USULÜ ÇÖZÜM !

Çin'nde ortaya çıkan ve binlerce kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs, henüz Türkiye'de görülmese de tedirgin ediyor. Uzmanlar virüsten korunmanın en etkili yolunun ellerin sık yıkanması dezenfektan kullanımı ya da kolonya olduğunu söylüyor.

YENİGÜN
BAŞKAN KELEŞ YÖNETİM ŞAHİN

CHP İlk Kongresi'nde çarşaf liste ile yapılan seçimde 133 oyla başkan seçilen Ecevit Keleş'in yönetiminin yarısından çoğunu 103 oy alan Reyhan Şahin'in anahtar listesindeki isimler oluştururken, Erdoğan Isır ise 92 oyda kaldı.

SAKARYAHALK
SÖZLERİ YİNE GÜNDEM OLDU
Bolu'da bir programdaki konuşmasında Kocaali ve Karasu'nun tüm fındığının bir tank alamadığına değinen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, '' Türkiye 2021 yılından itibaren her ay 6 tank üretecek'' dedi. Yavuz'un bu sözleri Sakarya'da gündem olmaya yetti.

ADAPOSTASI
KAPIDAKİ TEHLİKE

Çevere ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı Temiz Hava Eylem Planı'nda kanser ve solunum hastalıklarına yol açan PM 10 kirliliği, Sakarya'da belirlenen sınırın üstünde çıktı.