Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin her bölgesine hizmet götürmeye devam ediyor. “Sakarya’da asfaltsız yol kalmayacak” sloganıyla başlatılan asfalt seferberliğinde, 1 milyon tonun üzerine çıkıldı ve işlemler aralıksız sürüyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nın plana aldığı Hendek’teki mahalle yollarında önemli bir aşama kaydedildi.

3 mahalle tamam, son işlem Bakacak

Yeniyayla, Göksu ve Kurtuluş Mahallelerinde asfalt serim işlemi bitti. Bu bölgelerde 17 kilometrelik yol ağına 16 bin ton asfalt döküldü. Çalışmaların son etabı olan Bakacak Mahallesi’nde de düzenlemeler yapıldı ve 7 kilometrelik alanın büyük bir bölümü asfaltlandı. Bu işlem de bittiğinde, kentin merkezi ve 16 ilçesinde bulunan birçok cadde, grup yolu ve bağlantı yolunda çalışmalar devam edecek.

“Tüm ilçelere hizmet için gayretle çalışıyoruz”

Yol Bak’tan yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak şehir genelinde başlattığımız asfalt seferberliğine hız kesmeden devam ediyoruz. Hendek’te asfalt ihtiyacı olan 3 mahallemizde işlemleri hızla tamamladık. Son olarak Bakacak’ta çalışmalara devam ediyoruz. Mahalleler arası ulaşımı sağlayan, bölge ulaşımının ana damarı olan yollarımızı baştan aşağı yenileyerek asfaltla buluşturduk. Kentin 16 ilçesine aynı gayretle hizmet götürmek için gündüz-gece çalışıyoruz.” denildi.