Belirlenen bir plan dahilinde dağıtımı yapılan maskeler çoğunlukla Kulüpleri ziyarete giden başkan Yaşar Zımba ile dağıtılırken, maske dağıtımına bazen başkan vekili Recep Odabaş ve başkan yardımcısı Uğur Kobaş’ta eşlik ediyor. 

Başkan Yaşar Zımba, “Geçtiğimiz günlerde TASKK tarafından gönderilen maskeleri dağıttık. Şimdi ise Sakarya Büyükşehir belediyemizin maskelerini dağıtıma ekleyerek devam ediyoruz. Kulüplerimiz tarafından maske ihtiyacı çok çok büyük oranlarda. Şu ana kadar 9.000 adet maske dağıtmaya çalışıyoruz bu bile yetmiyor. Sakarya Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem Yüce’nin talimatı ile ilave maske aldığımızda, ulaşamadığımız maske almayan Kulüplerimizede maske vermeye devam edeceğiz. Bizler için Başkanımız Ekrem Yüce’nin gönül zenginliği çok önemli, sağolsun şu ana kadar hangi konuda ricada bulunduysak bizleri kırmamaya özen gösterdi, ve her zaman bizlere destek oldu. 

Şu an Büyükşehir belediyemiz ile çok güzel ilişkiler içindeyiz. Daire başkanları İrfan Kardeş, İlhan Şerif Aykaç ve Kulüp başkanı Cevat Ekşi ile güzel bir uyumumuz var. Sakarya Amatör spor kamuoyu için güzel çalışmalar yapıyoruz.  Bu çalışmalara Ekrem Yüce başkanımın destekleri de eklenince çok kuvvetli bir dayanışma oluyor. Ekrem Yüce başkanım başta olmak üzere, İrfan Kardeş, İlhan Şerif Aykaç ve Cevat Ekşi’ye teşekkür ederim'' dedi.