SORUNLARI DİNLEDİLER

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri Furkan Çakıroğlu, İksan Özcan ve Ahmet Çetin’le birlikte gittikleri Çatalköprü Mahallesinde mahalle muhtarı Ali Buz tarafından karşılandı. Mahalle kahvesinde Çatalköprü halkı ile bir araya gelen MHP’lilerin ziyaret amaçlarını İlçe Başkanı Ali Dertli anlattı. Başkan Ali Dertli ziyaret ettikleri her mahallede olduğu gibi ziyaret amaçlarının siyasi olmadığı sadece sohbet ederek sorunlarını dinleyip not alıp çözümü için icra makamlarına ileterek takipçisi olacaklarını söyledi. Belediye meclisinde Cumhur ortağımıza dosya halinde sizlerden elde ettiğimiz taleplerinizi iletiyoruz Meclisimizde aynı zamanda muhalefet görevi yaparak halkımızın yararına olmadığını düşündüğümüz konularda da muhalefet ediyoruz şeklinde konuştu.

GELEN GİDENİ ARATIRMIŞ!

Daha sonra söz alan eski İl Genel Meclisi üyelerinden Zeki Küçük, “Mahallemizin 2. Amatör kümede oynayan bir takımı var. 100 civarında alt yapımız sporcumuz var. Belediye başkanımıza ziyaretleri sırasında bu konuyu açtık. Bilgisi var. Mahallemizde bir antreman sahası yapılması en azından etrafının tel örgü ile çevrilmesini talep ettik. Bize malzemesini verin biz işçiliğini yaparız dedik. Ancak bir ses çıkmadı. Bu konuda desteklerinizi istiyoruz dedi. Bu konuda takımın kaptanı Halil İbrahim Karacabey de daha önceki Belediye Başkanı Hasan Akcan da söz vermişti ancak gerçekleşmedi. Sadece maçlara gidip gelmek için araç tahsis ediyordu. Ancak Bilal Başkanımızdan şu ana kadar hiçbir yardım göremedik. Gelen gideni aratırmış atasözü gerçekleşti. Kaptan Karacabey önümüzdeki ay 2. Amatör küme maçları başlayacak. İmkânlarımız kısıtlı. Bir an önce antrenman sahasının yanında malzeme desteği bekliyoruz” dedi.

KÖPEKLER OLDUKÇA ÇOK

Daha sonra vatandaşlar, “Kızılcık Orman ve Türk Orman mahallelerinden geçmekte olan Karacasuyun yaydığı koku Çatalöprü mahallesinin de problemi. Halk bu sorunun ivedilikle çözümünü istiyor. Çatalköprü Mahallesi’ndeki köpekler oldukça çok. Hem tehlike saçıyorlar hem de mezarlığımızda mezarlarımızı tahrip ediyorlar. Mezarlığımızın duvarlarının yapılması ile köpeklerin mezarlığa girmesinin önleyecek fakat bunu kendi imkanımız  ile çözemeyeceğiz. Bunun için belediyemizden yardım bekliyoruz” dediler. MHP heyeti samimi bir havada geçen ziyaret sonunda kendilerine gösterilen misafirperverlik nedeniyle Muhtar Ali Buz ve Mahalle halkına teşekkür ederek veda ettiler.