İlimiz Erenler İlçesi Bekirpaşa Mahallesinde bulunan ve Belediyeye ait uzun zamandır faaliyetlerine ara veren Cemal Kamacı Spor Salonu yeniden hizmete açıldı. Uzun zamandır hizmet veremeyen Cemal Kamacı Spor Salonu Erenler Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan bir protokolle yeniden hizmet vermeye başladı. Yapılan Protokolle İl Spor Müdürlüğüne tahsisi yapılan bina yeniden yapılarak sporcu ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi.

Bina iç ve dış boyasının yanı sıra zemin kaplaması, duşlar ve giyinme odaları da yenilenen tesise, yeni spor malzemeleri gönderildi. Yapılan tadilatın ardından vakit kaybetmeksizin çalışmalara başlanılan tesiste, her yaştan sporseverlere ve bölge halkına hizmet verilmesi amaçlanıyor. Bina çevreside elden geçirilerek gerekli dolgu ve tesviye işlemleri tamamlanan tesisin çevre düzenleme işi için bahar aylarının gelmesi bekleniyor.

Bahçe kısmına Basketbol, Voleybol ve Futbol için oluşturulacak alanın tamamlanmasının ardından peyzaj çalışmaları için KYK yurtlarında bulunan personel görevlendirilerek çalışmalar tamamlanacak. Salonun resmi açılışı ise daha sonra yapılacak. Salonda başlıca, Basketbol , Boks, Judo ve Karate branşlarında antrenmanlar yapılıyor. Erenler İlçesindeki vatandaşlar , Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy'a , Bekirpaşa Cemal Kamacı Spor Salonunu tekrar hizmete açtıkları için teşekkür ettiler.