Ne olmuştu?

Olay, gece saatlerinde Kocaali ilçesi Şerbetpınarı Mahallesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki aile arasında kavga çıktı. Çıkan kavga esnasında silahla vurulan 36 yaşındaki Cengiz Tenkoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, E.T. ise yaralandı. Yaralı, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerince, kavgaya karışan baba İ.K. ve oğlu Ş.K. gözaltına alındı. Konuyla alakalı inceleme başlatıldı.

Sevenleri gözyaşlarına boğuldu

Evli ve 1 çocuk babası olan Cengiz Tenkoğlu’nun Adapazarı’nda yaşadığı, Şerbetpınarı’na ise fındık altı temizliği işini yapmak için geldiği öğrenildi.  Cengiz Tenkoğlu'nun cenazesi baba evinden kalkarken ailesi sinir krizi geçirdi. Tenkoğlu,  Şerbetpınar Mahallesi'nde toprağa verildi. 

Cengiz Tenkoğlu’nun kuzeni yaşanılanlar hakkında açıklama yaptı..

Açıklaması şöyle; 

Amcam ve oğlu evlerine gitmek için araçlarında seyrederken tek yol güzergahı olan olayın olduğu evin önünden gece sularında geçerken müzik açık diye arabaya kurşun atılırsa evin önüne gidip hesap sorulur. Bilip bilmeden yorum yapmayın. Kimse sopalarla silâhla ev basmaya gitmedi. Arabaya isabet eden kurşunun neden atıldığını sormaya gittiler. Evin önünde hunharca katledildi benim kuzenim. Olayın olduğu evin video kayıtları resmi makamlarda var. Buradan da gönderiyorum izleyin.  Buradan doğruyu yazma gereksinimi duyduk. Canımız yandı tabi ki yorumlar yapılır ama acılı aileye bu şekilde yorumlar yapılmaz. Bir evlat düşünün annesinin kucağında can veriyor babasının gözleri önünde hunharca katlediliyor. Bu neyin düşmanlığı psikopat bir çocuğun evinden birçok silah ve mermiler çıkıyor. Elinde silah ya da herhangi bir cisim olmayan kişiye silahla ayağından yaralayıp yetmez gibi yerde yatan yaralıya ateş edip katleden bir psikopatlık... Allah mekanını cennet eylesin hepimize sabır versin. Sana sıkılan kurşun oğul ciğerime saplanır. Bilmem bu acı nasıl yüreğimde saklanır.