GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Toplantıya, İl Başkanı Sn. Ecevit Keleş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Sn. Azize Çeroğlu ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Akyazı İlçe Başkanı Sn. Mustafa İyiyazıcı ve Yönetimi, Akyazı İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi yanısıra, eski İlçe Başkanları ve partililer bir araya gelerek geniş katılım sağladı.

MİLLET İTTİFAKININ ÖNEMİNİ VURGULADI

İl Başkanı Keleş, toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Siyasi partileri ziyaretlerinden konu açan Keleş, Millet İttifakı’nın önemine vurgu yaptı.

“Bu ittifakta bulunan siyasi partiler, bizim birlikte yol aldığımız, yol arkadaşlarımızdır. Tüm örgütümün bu bilinçle hareket etmesi önemlidir. Bu ittifak her geçen gün güçlenecek, önümüzdeki ilk seçimlerde, hem ülkemize, hem kentimize güneş doğacaktır.” İfadelerinde bulundu.

PANDEMİ SÜRECİNDE DURMADIK

Öte yandan örgütün çalışmalarına da değinen Keleş, pandemi sürecinde, CHP Sakarya İl Örgütü olarak, tüm ilçelerle birlikte yaklaşık 5 bin adet temel ihtiya. kolisi dağıtıldığı bilgisini paylaştı.

Burada gerek sahada, gerekse arka planda halka hizmet eden tüm örgüt üyelerine teşekkür etmeyi ihmal etmeyerek, “Halkımız ne zaman dara düşse, Cumhuriyet Halk Partisi yanında olacaktır, kimsenin endişesi olmasın.” Şeklinde önemli mesajlar verdi.

ZAFER, İNANANLARINDIR

İl Başkanı Ecevit Keleş’ten sonra söz alan, Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuz Can Curoğlu da, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Her gün havasını soluduğumuz bu memleket bizim. Her gün üzerine bastığımız bu topraklar bizim. Biz Kuva-yi Milliye ruhuyla kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin mirasçılarıyız. İnançla çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Şüpheye mahal yok; zafer, inananlarındır.” dedi.

DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Son olarak söz alan CHP Akyazı İlçe Başkanı Sn. Mustafa İyiyazıcı ise;

“Yönetimimiz ve örgütümüzle, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana canla başla çalışıyoruz. Durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışmaya ve üretmeye de devam edeceğiz. Tüm çalışmalarımızda en büyük destekçimiz olan, başta İl Başkanımız Sn. Ecevit Keleş’e, İl yönetimimize ve katkısı olan tüm partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kazanacağız.” Şeklinde düşüncelerini ifade etti ve katılımcılara teşekkürlerini sunarak toplantıyı noktaladı.