Semra Nak’ın seramik üzerine yaptığı her biri toplumsal mesajlar veren eserleri serginin en dikkat çeken objelerini oluştururken, Serdivan Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldırım ve Nebahat Keten’in büyüleyen yağlı boya tabloları sergiyi renklendirdi. Nilüfer Kıroğlu tarafından hazırlanan sepet sanatının en güzel örnekleride yine bu sergide göz doldurdu.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, ilçe kadın kolları başkanları ve yöneticilerinin yanında çok sayıda davetlinin katıldığı sergi açılışında, renkli görüntüler yer aldı. İl Başkanı Ecevit Keleş, Serdivan Kadın Kolları’nı yapmış oldukları toplumsal mesajler veren etkinliklerinden dolayı kutlarken, sergiyi ziyaret edenler arasında AK Parti’de 3 dönem milletvekilliği yapan Sanayi ve Teknoloji eski bakan yardımcısı Hasan Ali Çelik’ de yer aldı.

Serdivan Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldırım, sergide ülkemizde bitmek bilmeyen kadına şiddetti işlemeye çalıştıklarını belirterek, “Ülkemizin kanayan ve dinmeyen bir yarası olan kadına şiddeti, tuallere, seramiklere döktük. Kadına şiddete birkez daha dikkat çekmek istedik. Sergimizde emeği geçen tüm arkadaşlarıma, ayrıca bizleri yalnız bırakmayan il başkanım, ilçe başkanım ve kadın kolları başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.