AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı ve siyaset yazarı Cihan Saraç, ilk olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak'ı ziyaret etti. Saraç, ziyarette Ak'ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Ak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saraç'a teşekkür etti.

Saraç'ın ikinci ziyareti İl Sağlık Müdürlüğü oldu. İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü'yü makamında ziyaret eden Saraç, müdürlüğün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Saraç, tüm dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de görülen koronavirüsle mücadele kapsamında yaptıkları özverili çalışmalar için tüm sağlık çalışanları adına Öğütlü'ye teşekkür etti. İl Sağlık Müdürü Öğütlü de koronavirüs ile mücadelede en önemli maddeler olan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarını bir kez daha hatırlatarak, Cihan Saraç'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Cihan Saraç, üçüncü olarak İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya'yı makamında ziyaret etti. Saraç kurumun çalışmaları hakkında bilgi alarak, Kaya'ya çalışmalarında kolaylıklar diledi. Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saraç'a teşekkür etti.

Dördüncü ziyaretini Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat'a yapan Cihan Saraç, müdürlüğün faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Polat, duyduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

Saraç beşinci ziyaretini ise Sakarya İl Tarım Müdürlüğü'ne yaptı. Burada Tarım İl Müdürü vekili Ali Ulvi Özerdem ile görüşen Saraç, tarım arazileri ile ilgili bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından İl Tarım Müdürü vekili Özerdem, Saraç'a ziyareti için teşekkür etti. 

Saraç son ziyaretini Adapazarı Belediyesi'ne yaptı. Başkan Mutlu Işıksu'yu makamında ziyaret eden Saraç, bir süre başkan ile sohbet etti. Sıcak ortamda geçen sohbetin ardından Başkan Işıksu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saraç'a teşekkür etti.