Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlere göre cuma günü sağanak yağışlar etki alanını genişletecek. Sakarya genelinde gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarında 7-10 derece dolaylarında düşüş meydana gelecek. 

Cumartesi günü de etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağış, pazar günü ilimizi terk edecek. Yağışın sona ermesiyle birlikte sıcaklıklar da artmaya başlayacak. 

SAKARYA 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

19 Mayıs Çarşamba (bugün) parçalu bulutlu bir hava hakim. En düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık ise 29 derece olarak hissedilecek. 

20 Mayıs Perşembe günü (yarın) hava parçalı bulutlu olurken en düşük sıcaklık 14 en yüksek sıcaklık 30 derece olarak bekleniyor.

21 Mayıs Cuma günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlarla birlikte sıcaklıklar düşecek. En düşük sıcaklık 13, en yüksek sıcaklık ise 20 derece olacak. 

22 Mayıs Cumartesi günü yine sağanak yağmurun etkili olması tahmin edilirken, en düşük sıcaklık 15 en yüksek sıcaklık 20 derece olacak.

23 Mayıs Pazar günü ise yağışlar ilimizi terk ediyor. Gökyüzünde az bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken, sıcaklıklar da artmaya başlayacak. En düşük sıcaklık 13, en yüksek sıcaklık 23 derece dolaylarında seyredecek.