Bugün Sakarya'nın tek uydu kanalı TV264 kanalında Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yavuz, bir kez daha Sakaryaspor ile ilgili kayıp 2 milyon 500 bin TL konusunu gündeme getirdi.

Sakaryaspor konusunda açıklamalarda bulunan Ali İhsan Yavuz, Sakaryaspor’da kayıp 2 buçuk milyon lira konusunda “Kayıtlarına girdi oradan başka bir yere gitti demedim ki. Bunu bana söyleyen bana cevap veren başkanlar” ifadelerini kullandı.

Yavuz'un bu sözleri sonrası Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç yayına bağlanmak istedi. Ancak programda yeterli süre kalmaması sonrası başkan Genç sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Cumhur Genç, kayıp olduğu söylenen 2 milyon 500 bin TL için savcılığa başvuracaklarını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Son günlerde Sakaryaspor'da kayıp olduğu söylenen 2 Milyon 500 bin TL iddialarının aydınlatılması için Sakaryaspor Kulübü olarak araştırma yapılmasını talep ederek bayram sonunda savcılığa başvuracağız. Biz bu söylentilerden yıllardır rahatsız olduğumuz için göreve geldiğimiz kongrede tüzüğe madde koyarak kulüp hesaplarının üç ayda bir bağımsız denetçiler tarafından denetlenmesini sağladık. Ve ilk 3 aylık dönemimizde kulüp hesaplarımız, bağımsız denetçi mali müşavir Sn. Mustafa AK tarafından denetlenip resmi yayın organlarımızdan kamuoyuna açıklanmıştır.

Spor264.com