Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arifiye'deki Tank Palet Fabrikasında Milli Tank çalışmalarını incelemek ve 18 projenin açılışını gerçekleştirmek üzere Sakarya'ya geldi.

Saat 12.15'te Arifiye ilçesi Hanlıköy Mahallesi’nde 1 milyon 804 bin metrekare alan kurulu olan Tank-Palet fabrikasının içerisine helikopter ile giriş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada fabrika yetkilileri ve protokol tarafından karşılandı. 

Fabrika yetkilileri ve protokol ile fabrikayı gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, fabrikanın özel anı defterini imzaladı. BMC, geçtiğimiz günlerde Sancak-Öztürk ailesinden Tosyalı Holding'e satılmıştı. Ziyarette Erdoğan ve Fuat Tosyalı anı defterini imzalarken birlikte poz verdi. 

Cuma namazını fabrikada kılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan sonrasında fabrika işçileriyle yemekte bir araya gelecek. Tank-Palet fabrikası incelemeleri sonrasında ise Erdoğan’ın Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Akçay Barajı Alternatif İçme Suyu ve Hidroelektrik Santrali, Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış törenine oradan da AK Parti il Danışma Meclisi Toplantısına katılması bekleniyor.