Daim Yapı'nın 10'uncu Kuruluş Yıldönümü etkinliği Premier Inn Sakarya Otel’de gerçekleştirildi. 

Ahmet Selim Şenyurt’un Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Daim Yapı’nın iki büyük projesi Çeroğlu ve Always projelerinin tanıtım videosu ile devam etti.

Gecede konuşan Daim Yapı ortaklarından Ahmet Cihan; "2011 yılında çıktığımız bu yolda Rabbimin izni ve müşterlerimizin teveccühü ile bugünlere gelmek nasip oldu. Bunun için ne kadar şükretsek azdır. Biz alan el değil veren el desturu ile hizmet etmeye çalışan kalitenin, güvenin ve dürüstlüğün tek kazanç olduğuna inananlardayız" dedi. 

Daim Yapı ortaklarından Semih Şahin ise; "Daim yapı olarak sürekli yenilenme prensibi ile her yıl bir önceki yıldan daha fazlasını ortaya koyabilmek adına çok çalıştık. Bu noktada değerli eşim, bizi büyüten annem, aile büyüklerim, personelim tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu süreçte dünyanın, ülkemizin ve Sakarya'nın yaşadığı tüm olumsuz süreçleri inşaat sektörü de diğer sektörler gibi yaşadı. Daim Yapı olarak her bin 800 kişiden 1’ini ev sahibini yaptık. Gelecek dönemde her bin kişiden bir kişiyi ev sahibi yapmak istiyoruz" diye konuştu. 

ALWAYS LIFE PROJESİ

Projemiz; Yeni Stad bölgesi’nde, şehir merkezine yürüme mesafesindedir.3300 m2 taban alanı ve 3300 m2 peyzaj ve sosyal alana sahip projemiz, açık yüzme havuzu, çocuk parkı, spor alanları ve yürüyüş yollarıyla tasarlanmıştır. Toplam 65 daire ve 7 dükkândan oluşan projemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerimiz mevcuttur. 8 adet bloğun bir araya gelerek oluşturduğu site alanına yaya giriş ve çıkışı 7/24 güvenlikli tek bir noktadan, yer altı otoparkı için ayrı bir noktadan otomatik kapı ile giriş çıkış sağlanabilmektedir. Her bloğun kendine ait birer girişi bulunmaktadır. Katlar arası ulaşım asansör ile sağlanabilmektedir. 10 adet daire tipi seçeneği bulunan projemizin bodrum katında yer altı otoparkı ve daire birimlerine ait yaklaşık 15-20 m2 kiler alanları mevcuttur.

Dairelerimizin tamamı yerden ısıtma, kombi, klima gibi iklimlendirme ürünlerine sahiptir. Tüm daire planlarımız içerisinde portmanto alanlarımız mevcuttur. Modern çizgiler ve renklerin bir araya getirilerek tasarlandığı geniş mutfaklarımız 1. Sınıf seramiklerden oluşan zemin ve tezgâh arasına sahip olmakla beraber çimstone tezgâh, granit evye, davlumbaz ve set üstü ocak ile birlikte sizlere çok daha rahat bir kullanım sunacaktır. Geniş ve ferah iç kullanım alanı ile Salonlarımızın tavanlarında gizli ışık aydınlatmalar, duvarda kullanmış olduğumuz ithal duvar kâğıdı ve zeminlerimizde bulunan üst segment laminantlarımız ile sizlere görsel anlamda daha sıcak bir alan oluşturmaktayız. Katlanır cama sahip balkonlarımıza mutfak ve salondan geçiş yapabilmekteyiz. Banyo ve balkona sahip ebeveyn yatak odalarımızın tavanlarında gizli ışık aydınlatmaların bulunduğu ve yatak başı duvarında kullandığımız ithal duvar kâğıdı ile estetik kazandırdığımız mekanlarımızda sizlere özel giyinme odası seçeneğini de sunmaktayız.

Siz değerli müşterilerimiz için Daim Yapının kalite ve güvencesini, konforlu bir hayatı baz alarak tasarladığımız Always Life yaşam alanları ile buluşturuyoruz…

ÇEROĞLU SİTESİ PROJESİ

Sakarya’nın Yeni Stat Bölgesi’nde yer alan projemiz Çeroğlu Sitesi, 4 ayrı blokta yer alan toplam 60 adet 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Şehrin merkezine kolay ulaşım imkanları sunan, çevresinde eğitim yapıları ve rekreasyon alanlarının bulunduğu sitemizde bodrum katında yer alan kapalı otoparka 2 adet giriş çıkış bulunmaktadır. Otoparktan katlara asansör ile kolay ulaşım imkânı sağlanmaktadır.

Toplam 5432 m2 Alan içerisinde 2400 m2 tabana sahip olan projede yaklaşık 3000 m2 yeşil alan, yürüyüş yolları ve sosyal alanlar mevcuttur. Daireler 105 m2 net kullanım alanına sahip olmakla beraber geniş balkonları ile de sizlerin ihtiyacı olan konforlu bir yaşamı mümkün kılmaktadır.

Tasarım aşamasından itibaren daha güvenli ve konforlu bir hayatı amaçladığımız Çeroğlu Site’sini, siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

.