3 Haziran günü Akyazı Kapalı Pazar Yeri'nde tanımadığı biri tarafından darp edilen 66 yaşındaki Fethi Özçelik, hastaneden taburcu oldu.

Gözyaşları içinde olay anını anlatan Özçelik "Pazar yerinde tanımadığım uzun boylu sarışın biri geldi.

Bana ters ters baktı bana. Pazar arabası elimdeydi. Ne oldu? bilmiyorum. Dönerken yıkılmışım. Yıkıldığımı bile hatırlamıyorum. Bir komşu görmüş beni. Ondan sonra ambulans gelmiş. Hastaneye götürmüş. Hiç bir şey hatırlamıyorum. Hastanede gözümü açtım. Arabada orada kalmış. Zabıtalar almış" dedi.

Saldırgandan sonuna kadar şikayetçi olacağını belirten Özçelik; " Bu işin peşini bırakmayacağım. Ona cezasını çektireceğim" diye konuştu.

Koronavirüs iddiasını da yalanlayan Özçelik; "Pazara girerken ateşimi ölçtüler. Öyle olsa beni karantinaya alırlardı. Hanımı da alırlardı" ifadesini kullandı.
Fetih Özçelik, 1 yıl önce beyin ameliyatı geçirdiğini, darp sonrası yürüme zorluğu çektiğini dile getirdi.

Fetih Özçelik'in eşi Nurten Özçelik ise 20 yıllık evli olduklarını belirterek eşinin hiç kimseye zararı olmadığını, komşular ve gayet iyi geçindiğini ifade etti. Nurten Özçelik; "Her zaman pazara birlikte gidiyorduk. Bu sefer kendi yalnız gitti. Hiç kimseye bir şey demez. Bu adamı bu hale nasıl getirdiler?" diye konuştu