Sakarya’nın tanınmış isimlerinin yer aldığı Deli Dumrul Deliler ve Veliler Derneği yönetimi ilk Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret etti. İlk ziyaretlerini SESOB Başkanı Hasan Alişan’a yapan Başkan Mehmet Canlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette konuşan Başkan Alişan, “Kuruluş ve amaçlarımız insanlığa hizmet olan  derneğinizle aynı heyecanı paylaşıyoruz. Birlik olarak bizler her zaman yanınızdayız” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ile SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş’e de ziyaret eden dernek yönetimi burada derneğin kuruluş amacıyla faaliyetlerini kısaca anlattı. Kentin ileri gelenlerinin bir araya geldiği derneğe yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden Başkan Altuğ, “Yardım elini uzatacağınız her yerde bizde imkanlar dahilinde olmak isteriz” dedi. Dernek Başkanı Canlı ise, “Başkanlarımızın bizlere verdikler fikirlerden hem faydalandık hem de mutlu olduk. Destekleri ve bize kattıkları heyecanlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaretlerini sürdüren dernek Sakarya Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Erdal Erdem’i de yerinde ziyaret etti. Başkan Mehmet Canlı, işadamı Ali Kayabaşoğlu, işadamı Levent Sakallıoğlu ve işadamı Erdoğan Yetiş’in de aralarında bulunduğu yönetimle bir süre sohbet eden Başkan Erdem, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım için sosyal sorumluluk olarak üstlendikleri bu hizmette biz muhlarlar olarak hep yanlarındayız" dedi.

İlk kuruldukları andan itibaren insan odaklı hizmetler için bir araya geldiklerini dile getiren dernek Başkanı Mehmet Canlı, “Dernek olarak, dernekte bulunanlar olarak hiç birimizin bir beklentisi yok. Tek amacımız insanlara imkanlar dahilinde hatta imkanlarımızı zorlayarak yardım etmektir. Bu anlamda bizimle birlikte olmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Bizlere destek veren bütün Sivil Toplum Kuruluşlarının liderleri başka olmak üzere herkese teşekkür ederiz “dedi.