Uzun yıllar basında ses getiren haberlere imza atan Ömer Yaşar, Ulusal basında olduğu kadar Sakarya basınında da bir çok alanda görev alan Kadri Ortaç ve yakın dostları Oktay Abay sitemizi ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Ulusal ve yerel medyayı yakından takip ettiğini anımsatan usta kalem Kadri Ortaç, günümüzde yazılı basın kadar dijital haberciliğinde önem kazandığını belirtti. İlkeli, tarafsız, cesur, hızlı ve atak haberciliğin bütün örneklerinin halk54.com’da bulacağına inancının tam olduğunu belirten Ortaç, “Usta kalemlerin buluştuğu halk54.com’u yakından takip edenler arasında bulunuyorum” dedi.

Basın kadar bir dönem Sakarya siyasetine de damgasını vuran isimlerden Ömer Yaşar, medyanın erozyona uğraması gibi bir lüksü olmadığının altını çizdi. Günümüz şartlarında hızlı ama güvenilir haberciliğin çok önemli olduğunu belirten usta kalem Yaşar, internet haberciliğinin baş döndürücü bir hızla yol aldığını belirti. Yaşar, “Basın halkın sesi, kulağıdır. Bu noktada özgür basın ve objektif habercilik büyük önem taşır. Halk54.com haber sitesinde bir araya gelen şehrin usta kalemlerine başarılar dilerim” dedi.

Murat Uygun, Hüseyin Cumalı gibi cesur ve kalemi sağlam isimlerle çalışmanın ayrı bir keyif olduğunu belirten Haber Müdürümüz Nurettin Eryılmaz, “Bu şehir bizi bilir, biz şehri iyi biliriz. Bu şehrin sokaklarında ayak basmadığımız yer yok gibi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da cesur ve ilkeli haberciliğimize halk54.com çatısında devam edeceğiz” dedi.