ORHANGAZİ KÜLTÜR MERKEZİ
Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Vali Ahmet Hamdi Nayir ile birlikte; SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcıları, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, okul müdürleri ve öğrenciler de yer aldı. SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Hüseyin Yorulmaz’ın Moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda ilk olarak Yazar Özdenören’in biyografisi okundu.

ONLARCA HİKÂYEYE İMZA
2008 yılında Türk Dil Kurumu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile RTÜK’ün iştirakiyle düzenlenen Karaman Türk Dili Ödülünde Türkçeyi Güzel ve Doğru Kullanan Edebiyatçı Ödülünü alan, 2009 yılında TBMM Üstün Hizmet Ödülüne layık görülen, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından 2011’de, Sakarya Üniversitesi tarafından 2015’te Fahri Doktora unvanı verilen ve bugüne dek onlarca hikâyeye imza atıp hakkında çok sayıda tez, özel sayı ve kitap hazırlanan Yazar Rasim Özdenören, yaşamından kesitler aktardığı programda kitaplarının içeriğine dair paylaşımlarda da bulundu.

SEVENLERİ İÇİN ESERLERİNİ İMZALADI
Sakarya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Yazar Özdenören, sevenleri için eserlerini de imzaladı. ‘Edebiyata ve Tefekküre Adanmış Bir Ömür’ gibi adına yakışır böylesi anlamlı bir programda Yazar Rasim Özdenören’i ağırlamanın memnuniyet verici olduğunu ifade ederek kendisiyle bir süre sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, programda emeği geçen herkesi de kutladığını belirtti.