Adapazarı’nda birkaç gündür sürekli elektrik kesintisi ve arızası herkesi çileden çıkarttı. Tam iş saatinde kesilen elektrikler nedeniyle mağdur olan esnaf, “Günlerdir sürekli elektrik arızası nedeniyle işlerimiz durma noktasına geldi. Zaten koronavirüs nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Bu yetmiyormuş gibi iş saatindeki kesintilerle mağdur olduk.” dedi.

Adapazarı Tarihi Uzunçarşı esnafı da elektrik kesintileri nedeniyle zor durumda kaldı. SEDAŞ’a tepki gösteren esnaf, “Virüsten etkilenen esnaf tam Cumartesi günü iş yapacağı saatlerde sürekli elektrik kesiliyor. Bir değil, iki değil, üç değil. SEDAŞ ne yapmak istiyor! SEDAŞ’ın amacı nedir”! Bunu anlayamıyoruz. Böyle giderse protesto eylemi bile yapmayı düşünüyoruz.”diye konuştu.

Elektrik kesintisi ve arızası nedeniyle işyerleri gibi evlerinde oturan vatandaşlarda mağdur oldu. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye tepki gösteren vatandaşlar, “Yıl boyu sürekli bakım yapıyoruz diye elektriklerimizi kesiyorlar. Geldiğimiz noktada yine elektriklerimiz yok. Bu nasıl iş! SEDAŞ sınıfta kalkıyor” dedi.