// Aleyna Nur Çapar // 

Engelliler Birlik Federasyonu olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Vekili İbrahim İşçi, imkanları zorlayarak bütün engellilere yardımcı olmak için çaba sarf ettiklerinin altını çizdi. İl genelinde engelliler ve ailelerinin sorunlarıyla dertlendiklerini anımsatan İbrahim İşçi, sıkıntıların aşılması noktasında engelliler ile ilgili kurumlar arasında köprü vazifesi yaptıklarını söyledi.

Basının kendilerine her noktada yardımcı olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili İşçi, “Demokrasinin vazgeçilmesi olan basın engellilerle ilgili yaptığımız çalışmalara her noktada destek oluyor. Hem bize verdikleri destek hem de 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı nedeniyle basına mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Halk54.com Genel Koordinatörü Mehmet Murat Uygun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda ise Engelliler Birlik Federasyonu tarafından hazırlanan bir tabağı Başkan Vekili İşçi usta kalemler Murat Uygun ile Nurettin Eryılmaz’a takdim etti.