Erenler Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında Bağlar Caddesinde duble yol, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Hacıoğlu Mahallesinin 20 sokağında alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Çalışma hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “İlçe merkezimizde alt ve üst yapı sorununu çözmek için başlattığımız çalışmada ilk etap olarak belirlenen Mehmet Akif Ersoy Caddemizde ve Hacıoğlu Mahallemizin 20 sokağında çalışma devam ediyor. SASKİ alt yapı çalışmalarında son aşamaya gelirken, SASKİ’nin çalışmalarını tamamlandığı Mehmet Akif Ersoy Caddesinde ve ara sokaklarda tretuvar çalışmaları başladı”.

SIRA ASFALTA GELİYOR

“Sakarya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürütülen çalışma kapsamında Bağlar Caddesinden Eğitim ve Araştırma Hastanesine kadar uzanan yolda duble yol çalışması devam ediyor. SASKİ’nin çalışmasını büyük ölçüde bitirmesi ile tretuvar çalışmaları başlarken asfalt çalışmasına da SASKİ’nin çalışmasını bitirmesinin ardından başlanacak”.