Erenler Belediyesi’nin Kapalı Pazar Yeri faaliyete geçiyor. İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeri 100 günde tamamlanırken hem Pazartesi hem de Çarşamba pazarının sebze kısmı artık burada hizmet verecek. Kapalı Pazar yerinin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç,  AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve STK temsilcileri katıldı.

Pazar yeri açılış töreninde konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Erenler’de yaşayan vatandaşlarımızın düşüncelerini görüşlerini aldık. Hemşehrilerimizin eksikliği nedir diye bir yol haritası hazırladık. Çiftçilerimizin tarla yolları ile ilgili yollarını hallettik. Doğal gaz ile ilgili problemimiz kalmadı. Erenler’de kapalı bir pazar yerimiz yoktu. Bir pazar yerimiz vardı ama buraya 20 yerden giriş vardı. Güvenlik konusunda sıkıntı yaşanabiliyordu. Kapalı pazar yerimiz çok geniş ve güvenlik konusunda sıkıntı yaşanmayacak. Güvenlik kameralarımız var aileler kendileri alışveriş yaparken çocuklarını bırakabileceği güvenli bir yerimiz var. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

Kapalı pazar yerinin açılışında konuşan Başkan Ekrem Yüce, projenin hayırlı olmasını temenni ederek, “Heyecanı, çalışma azmi, güleryüzü ve mütevazılığıyla güzel Erenlerimize en iyi şekilde hizmetlerini sürdüren Fevzi Kılıç’ı tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimiz için çalışıyor, iş birliğiyle şehrimize değer katmaya çalışıyoruz. Erenler ilçemizde her geçen gün gelişiyor. Bugün de Erenler Belediyemizin hizmete aldığı kapalı pazar yer ilçemiz için ilk olma özelliği taşıyor. Önemli bir ihtiyaçtı. Nezih bir alan haline dönüştü. Emeği geçenleri kutluyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek Kapalı Pazar Yeri açılışı gerçekleştirildi.