Erenler Belediyesi dünyada yaygınlaşan koronavirüse önlem amacı ile başlatılan dezenfekte ve İçişleri Bakanlığı tarafından Coronavirüs Tedbirleri Konulu Ek Genelgesi kapsamında İşletmelere yönelik kontrol bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

BİLGİ VERDİ

Çalışmalar hakkında bilgi Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sokak, cadde, park, pazar yeri, ibadethane, okul, muhtarlık alanlarda Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nca belirlenen şekilde dezenfekte işlemini uygulamaya devam edildiğini ifade etti.

ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Başkan Kılıç, “Coronavirüs başta olmak üzere salgın hastalıkların yayılmasının önüne geçmek adına belediyemiz tarafından başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerleri, alanları ilaçlama çalışmalarımız sürüyor” dedi.

TEDBİR AMAÇLI KAPATILDI

Başkan Kılıç, “İlçemizde Çarşamba günü kurulan Kumaş Pazarı Corona Virüs tedbirleri kapsamında bir hafta geçici olarak kapatıldı. Yanı sıra aynı şekilde 1 Nisan Çarşamba gününe kadar Belediyemize ait Trafik Park, Oyun Sokağı ve Spor Kompleksi’nin kapatılmasına karar verildi”

DEZENFEKTE SÜRECEK

Tehlike geçene kadar ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Başkan Kılıç, “Vatandaşlarımızın da tedbirli olmaları ve gereken uyarılara uymaları gerekiyor. Belediye olarak tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın da kişisel tedbirlerini aldıkları takdirde bu sıkıntıları da inşallah atlatmış olacağız” dedi.

ZABITA EKİPLERİ BİLGİ VERİYOR

Başkan Kılıç, “İçişleri Bakanlığımızın Coronavirüs Tedbirleri Konulu Ek Genelgesi kapsamında Zabıta ekiplerimiz işletmelere yönelik kontrol ve bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. İlçe esnaflarımıza anlayışlarından ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.