BRTK Genel Başkan Yardımcısı Zürfeddin Hacıoğlu başkanlığında konfederasyonun Edirne temsilciliğinde Akdeniz, Ege, Marmara, Karadeniz ve Trakya bölge temsilcilerinin katılımıyla toplantı gerçekleşti.

Hacıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, yurtdışı faaliyetlerde görev alacak 15 kişilik bir komisyon kurduklarını belirtti.

Komisyonun bir amacının da Balkanlarda yaşayan soydaşlara daha etkin fayda sağlamak olduğunu dile getiren Hacıoğlu, "Amacımız işbirliğini artırmak ve Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu'nun hareket kabiliyetini artırmaktır. Tüm bu faaliyetlerde Balkanlarda yaşayan çocuklarımız ve gençlerimiz önceliğimiz olacak." ifadelerini kullandı

(BRTK ) Genel Başkan yardımcısı Zürfettin Hacıoğlu'nun Başkanlığında gerçekleştirilen ilk Komisyon Toplantısından sonra yapılan açıklamada Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonda Kurulan Yurt Dışı Faaliyetler Komisyonun Yurt içi ve Yurt Dışında yapılacak olan faaliyetlerden sorumlu Başkan Yardımcılığına ise Erol Ulu getirildiği açıklandı.

Erol Ulu geçtiğimiz Günlerde Bursa'da yapılan Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyon yapılan Olağan Kongresinden sonra yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra Genel Başkan Yardımcısı olarak 2 dönem görevine devam ediyor.