Efe Medya’da sayfa editörlüğü ile Sakarya Efsane Taekwondo Spor Kulübü’nün basın danışmanlığını yapan Efekan Öztaş, annesi, ablaları ve eniştesiyle birlikte, babası Feti Öztaş’a 53’ncü doğum günü sürprizi yaptılar.

Efekan Öztaş yaptığı açıklamada; “ Babam, benim bu dünyada en sevdiğim iki varlıktan birisi. Her zaman arkamda olan babam iyi varsın ve iyi ki benim babamsın. Bugün annem, Antalya ve Manisa’dan gelen ablalarım, eniştem ve yeğenlerimle birlikte babamın 53’ncü yaşını hep birlikte kutluyoruz. Allah babımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah” dedi.

Fethi Öztaş’ın eşi Ayşe Öztaş  ise, “ Eşim ile birlikte 36 yıllık evliliğimiz içinde çok güzel günlerimiz oldu.  Bugün oğlum Efekan, kızlarım Hande ve Deniz, damatlarım Samet ve Mustafa ve dört birbirinden güzel torunlarımla birlikte bu güzel günü ailece kutluyoruz. İnşallah sağlıkla hep birlikte daha nice güzel yaş günleri kutlarız” diyerek duygularını dile getirdi. Bir süre önce Manisa’dan Adapazarı’na gelen Hande Gözmen ise  “ Babam, bugün senin 53’ncü yaş gününü ailece kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Hep birlikte nice güzel yıllara… Doğum günün kutlu olsun ” dedi. 

Antalya’da yaşayan Deniz Hanedar babasına için “ Doğum günün kutlu olsun canım babam. Sen ve annem bizim her şeyimizsiniz. Nice güzel yılların olsun, güzel babam” dedi. Adapazarı’nda 11 Mayıs 1967 yılında dünyaya gelen, en son Sakarya Üniversitesi kantin işletmeciliği yaparken geçtiğimiz yıl emekliye ayrılan 3 çocuk babası Feti Öztaş, ailesinin kendisi için hazırladığı doğum günü kutlaması için  ” Bugün eşim, çocuklarım ve torunlarımla birlikte 53’ncü yaşımda birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Bana bu özel günü tertip edip beni duygulandıran başta oğlum Efekan olmak üzere eşim Ayşe Hanım’a, kızlarım Hande ve Deniz’e ve damadım Samet oğluma ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıkıntılı bir zamandan geçtiğimiz, evlere adeta hapsolduğumuz bu günlerde böyle güzel bir sürprizin yapılması beni çok mutlu etti ve aynı zamanda da çok duygulandırdı. İyi ki varsınız çocuklarım. Benim bu özel günümü unutmayıp kutlayan eşim ve kızlarımın da anneler günü kutlu olsun.” dedi. Bizler de Efe Medya Ailesi olarak Feti Öztaş Bey’in doğum gününü kutlar, Öztaş Ailesine  sağlık ve mutlulukla geçirecekleri nice güzel yıllar dileriz.