Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB), Sakarya Ticaret İl Müdürlüğü ve Sakarya İl Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte her Pazartesi sabahı belirlenen bir bölgede dükkanların açılışı öncesi 'Esnaf Duası' yapılıyor.

Bu kapsamda dükkanların açılışı öncesi yapılan 'esnaf duası'nın adresi bu kez Katlı Pazar Yeri oldu. Duaya Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, SESOB Başkanı Hasan Alişan, İl Müftüsü Hasan Başiş ve esnaf katıldı. Duayı yaptıran Müftü Başiş, bereketli bir hafta olması temennisinde bulundu. 

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, "Adapazarı'mız bereket, kardeşlik ve dayanışmanın yurdudur. Ahilik kültürünün en güzel örneklerini her daim sergileyen kıymetli esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyoruz." dedi.

SESOB Başkanı Hasan Alişan, "Ahilik yılı kapsamında bu hafta Katlı Pazar Yerinde Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, İl Müftüsü Hasan Başiş ve esnaf ve sanatkarlarımız ile birlikte esnaf duası ile haftaya başladık. Hayırlı ve bereketli bir hafta olsun" dedi.