HİJYENİK ALIŞVERİŞ

Yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Ferizli Belediyesi bu kez vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşıladığı ilçe pazarında maske ve eldiven dağıtarak vatandaşları salgına karşı uyardı. Belediye yöneticileri ve zabıta personeli, çalışma kapsamında pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlara maske ve eldiven dağıttı, hijyenik ve steril bir alışveriş için nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

ESNAFLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Ferizli Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmayı değerli bulduklarını belirten esnaf ve vatandaşlar, “Başkanımıza bize eldiven ve maske dağıttığı için teşekkür ederiz“ dedi. Ferizli Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’nun talimatı ile gerçekleştirdikleri çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

HER TÜRLÜ ÖNLEMLER

Halk sağlığı açısından ilçe genelinde her türlü çalışmanın yapıldığını vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Pazarlarımızda bugün eldiven ve maske dağıttık. Dezenfekte çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde, caddelerimizde, sokaklarımızda, bankalarda, kamu kurumlarında, sağlık merkezlerimizde ve halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda sürdürüyoruz. İşimizi ciddiye alıyoruz. Bu konuyla ilgi tedbirler doğrultusunda her türlü çalışmayı yapıyoruz ” dedi.