Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl başkanı Ecevit Keleş’i yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte ziyaret eden Başkan Faruk Kır, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehri bırakabilmecinin  hazzını herkesin yaşaması gerektiğini, bunun içinde herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Kır, “Sakarya aidiyet duygusuyla siyasetin bölgesel çıkarlar gözetilerek yapılmasının  şehrimiz için çok büyük fayda doğuracağı  kanaatindeyim. Pandemi sonrası siyasi partilerimizin kıymetli il Başkanları ve kıymetli milletvekillerimizle yemekli bir toplantıda beraber olmak istiyoruz” dedi.

Eşraf Sofrası’nda bir araya gelmek istediklerini dile getiren Başkan Kır, “Açık davette bulunuyoruz. Bütün milletvekilleri ile siyasi partilerin il başkanlarıyla eşraf sofrasında bir araya gelmek ve şehrimizin sorunları için hep birlikte ne gerekiliyorsa yapmak istiyoruz “dedi. CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Kır, başarılarının devamını diledi.

Sivil Toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğuna vurgu yapan Başkan Keleş, her zaman STK’larla koordineli bir çalışma yapmak için çaba sarf ettiklerini anımsattı. Karşılıklı fikir alışverişiyle şehir kazanacağını belirten Keleş, “Birlik ve beraberlik ve karşılıklı fikir alış verişiyle ülke kazanır. Yarınlar çok daha güzel olur” diye konuştu. Platform çalışmalarını takip ettiğini ve başarılı bulduğunu ifade eden Ecevit Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Eşraf Platformu Başkanı Faruk Kır ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Toçoğlu, Ercan Açıkgöz, İbrahim Koşutan, İlhami Aykaç, Ercan Oylu, Ubeydullah Çevik konuşmaların Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl başkanı Ecevit Keleş ile günün anısına fotoğraf çektirdi.